ZOMER MAKE-UP TRENDS TO GLAM UP JOUW LOOK, ZONDER JE WIMPERS TE VERPESTEN!

June 8, 2018

Warm weer, buitenactiviteiten en strandwandelingen maken de zomer dé perfecte tijd om een beetje te ontspannen in je make-up routine. Als je op mij lijkt, is 30ºC genoeg excuus om de foundation te dumpen en te kiezen voor een natuurlijke look, plus wanneer je wimperextensions hebt, zie je de hele tijd er al AWSOME uit!

Maar met zoveel gemakkelijke zomer-schoonheidstrends dit jaar, dacht ik dat ik een paar van mijn favoriete beauty-looks samen te stellen voor die barbecues, strandfeesten en dagen waarop je je zomerse look wilt verfraaien zonder je wimpers te verpesten met al die make-up!

 

1. It's all about The glow!

Of je nu gaat voor de natuurlijke sun glow, of zoals ik, de vertrouwde BB-crème met SPF 30 en bronzer, summer beauty is all about that glow! Breng de bronzer van Moroccan Tan aan langs je jukbeenderen, rond het voorhoofd en over oogleden om dimensie toe te voegen en mankeer boven de jukbeenderen en de Cupido-boog demooie highlighter van MoroccanTan, voor de ultimate sun glow! De prodcuten zijn te bestellen in de webshop en in de salon! 

 

2) Under-line.

Als een wimperextension-drager weet ik dat er make-up resten rondom de wimperlijn kunnen ophopen en dit jouw perfecte look met extensions kan verpesten. Breng daarom deze zomer het drama omlaag. Letterlijk, naar beneden! Door de aandacht naar de onderste wimpers te brengen, breng je niet alleen de aandacht naar je ogen, maar zo speel je ook mee met de nieuwste trends van het seizoen terwijl je je bovenste wimpers (extensions), vrij houd van ophoping van make-up als in bijvoorbeeld oogschaduw. 

 

3) Skin is in.

Deze zomer staat in het teken van de allernieuwste schoonheid, dus houd je gesichtsmake-up tot een minimum. But let's be real, het zal sowieso smelten, het gaat in je wenkbrauwen zitten... Of je nu een poeder, potlood of microlading achtige type bent, statement-wenkbrauwen vestigen aandacht op je ogen, terwijl je je oogleden en wimpers make-up vrij houd!

 

Of je boekt gewoon een behandeling Henna Brows!

De henna hecht zich namelijk op de huid tussen de haartjes waardoor je de illusie van meer volumineuze wenkbrauwen creëert. Deze behandeling is dan ook een absolute aanrader voor wie weinig haartjes heeft of gewoon waterproof brows wilt! 

 

Een kleurtje hebben, dat wilt toch iedereen? De UV-stralen van de zon is slecht voor de huid en dat weet iedereen.. Maar daar is een oplossing voor, namelijk een nieuwe innovatie op het gebied van zelfbruiners; MoroccanTan!

 

Wat is MoroccanTan?

MoroccanTan is een olievrije, sneldrogende, parabeen- en PEG-vrije productenlijn die werkt om een perfect resultaat te krijgen, die de huid zacht en intens gehydrateerd achterlaat. 

 

De milieu- en vegan vriendelijke lijn biedt een selectie van tinten die passen bij elk verlangen van een diep, assig bruin tot rijke violet bronzers die zich perfect aanpassen op de huid en huidtoon van elk invidu, die je zeker maken van een perfect, exotisch resultaat die er fris uitziet en fris aanvoelt, zoals elke tan dat zou moeten doen.


Naast de organische Argan Olie, zijn er ook krachtige Antioxidanten, Organische Rozenbottel Olie, Vitaminen A, C en E, Organische Aloë Vera en heel veel andere premium ingrediënten, die een diepere, langhoudende en natuurlijke uitziende tan garanderen!

 

 

Share on Facebook
Please reload

ZOMER MAKE-UP TRENDS TO GLAM UP JOUW LOOK, ZONDER JE WIMPERS TE VERPESTEN!

June 8, 2018

1/5
Please reload

Recente berichten
Uitgelichte berichten
Please reload

Volg ons
openingstijden

* Ik werk alleen op afspraak

     

Maandag     : Gesloten

Dinsdag       : 09:00 - 21:00

Woensdag  : 09:00 - 21:00

Donderdag : 09:00 - 21:00

Vrijdag         : 09:00 - 17:30

Zaterdag      : 09:00 - 17:30

Zondag        : Gesloten

Adres: Rietveld 9

4241 EB ArkelZuid-Holland

06-18699113

CONTACTGEGEVENS
  • Pinterest - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel

This website is made by Zonna de Pijper

2017 Lashes by Zonna | KvK: 70164320 | BTW: NL233427004B01

Privacyverklaring: Wij verwerken persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang.

© 2017 Zonna de Pijper. Alle rechten voorbehouden