De voordelen van Wimper Extensoins

March 6, 2018

 

Langere, vollere wimpers zullen altijd een must zijn in je schoonheidsroutine. Met beroemdheden en bloggers die ons eindeloze make-up en wimper inspiratie bezorgen, is het geen wonder dat natuurlijke en glamoureuze wimpers nog steeds enorm in de trend zijn, en hier blijven! Dus als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van de populaire wimper verlengingen, heb ik hieronder 10 voordelen genoemd.

 

1) Voegt volume en volheid toe aan je natuurlijke wimpers en geeft je mooie ogen​

Wie wilt dat nou niet?! De droom van elke vrouw die kan uitkomen. Wimper extensions zijn dé beauty trend op dit moment!

 

2) Praktisch gewichtloos

Wimper extensions voel je eigenlijk vrijwel niet zitten. Je hoeft je dus niet heel de dag bezig te houden of dat je wimpers goed zitten. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat je niet in je ogen moet wrijven. Omdat je ze niet voelt zitten, ben je sneller geneigd om in je ogen te wrijven.

 

3) Trekt aandacht naar je ogen

Wimper extensions laten je ogen nu veel meer spreken omdat ze een volle uitstraling hebben! Zo maak je een statement bij aankomst op een feestje of trek je de aandacht van die leuke vent die ook aanwezig is ;) Wapper met die wimpers en hij is verkocht!

 

 

 

4) Geeft meer zelfvertrouwen met of zonder make-up

De wimper extensions zijn niet alleen een eye catcher, maar geven ook de nadruk op je ogen. Omdat ze die mooie uitstraling geven, geeft het vele mensen ook meer zelfvertrouwen, including me! Ze geven je zelfverzekerdheid een enorme boost!

 

5) Tijdwinst! 

' s Ochtends lang met je make-up bezig of geen zin om elke dag je mascara te doen? Dan zijn wimper extensions echt iets voor jou! Zeg maar dag tegen elke keer je mascara perfect op te krijgen en hallo wimper extensions!

 

Daarnaast kan je zo je bed uitstappen en je dag beginnen zonder nog iets aan je wimpers te hoeven doen. Voor veel mensen is alleen mascara al genoeg ben je eigenlijk zowat al klaar! Je staat op met een prachtige oogopslag en gaat zo ook weer naar bed.

 

6) Ze kunnen er zo natuurlijk uitzien, dat mensen zich afvragen of dat je iets met je wimpers heb laten doen. 

Veel klanten van mij zeggen dat vrienden en familie na de eerste keer wel iets zien, maar weten nog niet zo goed wat. Dit wil je juist! Je wilt namelijk niet met een dik opvallend set rondlopen zodat je mensen direct hoort zeggen wat je met je wimpers hebt gedaan. Ze mogen er zeker zijn, maar een dikke plakkaat? Nee dankjewel!

 

7) Bestand tegen vocht, licht, zon en zeewater

Ken je die wel bekende 'panda ogen'? Dat is voorgoed verleden tijd met wimper extensions! Je hoeft je dus nu niet meer zorgen te maken om tijdens het zwemmen uitlopende mascara te hebben. Daarnaast hoef je ook niet rond te lopen met een 'kaal' gezicht in de sauna. Je wimper extensions zijn je partners in crime en laten je niet in de steek! Let er alleen wel op als je in chloor- of zeewater hebt gezwommen, dat je je wimpers even na spoelt met schoon water.

 

8) Geven je ogen een ooglift

Last van hangend ooglid en vind je een ooglidcorrectie te duur ( € 900,- )? Dan zijn wimper extensions dé oplossing voor jou. Ze geven namelijk een ooglift die aangepast kan worden op jouw wensen! Dus zeg dag tegen de plastische chirurgie en hallo wimper extensions!

 

9) Ideaal als je korte wimpers hebt

Zit jij met hetzelfde probleem net als andere mensen? Korte wimpers! 

Wimper extensions geven namelijk dé droomverlenging die jij wilt, mits de juiste lengte natuurlijk. Dat probleem is dus nu verleden tijd!

 

10) Maakt mascara, wimperverf en wimperkruller overbodig.

Omdat je wimpers verlengd zijn met wimper extensions, zijn ze al lang en vol. Er is daarom geen reden om ze nog zwarter te willen. Toch de neiging om mascara over je extensions te doen (please never do this!!) ? Dan is het aan te raden om Volume Extensions te laten plaatsen. Dit is een andere techniek dan One by One. 

Bij Volume Extensions worden er 2 - 6 extensions in een waaiertje op één natuurlijke wimper geplaatst. Voor je het denkt: dit is niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers. Er worden namelijk waaiertjes gemaakt van dunnere extensions. 

 

Dit set komt wel duurder uit per behandeling en is nog niet beschikbaar bij Lashes By Zonna. Rond de zomer staat er een cursus op de planning dus dit komt er wel zeker aan!

 

 

Share on Facebook
Please reload

ZOMER MAKE-UP TRENDS TO GLAM UP JOUW LOOK, ZONDER JE WIMPERS TE VERPESTEN!

June 8, 2018

1/5
Please reload

Recente berichten
Uitgelichte berichten
Please reload

Volg ons
openingstijden

* Ik werk alleen op afspraak

     

Maandag     : Gesloten

Dinsdag       : 09:00 - 21:00

Woensdag  : 09:00 - 21:00

Donderdag : 09:00 - 21:00

Vrijdag         : 09:00 - 17:30

Zaterdag      : 09:00 - 17:30

Zondag        : Gesloten

Adres: Rietveld 9

4241 EB ArkelZuid-Holland

06-18699113

CONTACTGEGEVENS
  • Pinterest - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel

This website is made by Zonna de Pijper

2017 Lashes by Zonna | KvK: 70164320 | BTW: NL233427004B01

Privacyverklaring: Wij verwerken persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang.

© 2017 Zonna de Pijper. Alle rechten voorbehouden